Новият треньор на Лудогорец - Павел Върба, говори за първи път

...
Новият треньор на Лудогорец - Павел Върба, говори за първи път
Коментари Харесай

Павел Върба : Софийските грандове са конкуренцията на Лудогорец

Новият треньор на Лудогорец - Павел Върба, приказва за първи път пред медиите след назначението си в края на есенния полусезон. 56-годишният експерт разяснява, че е приел офертата на " орлите " поради високите цели на клуба и непрекъснатото присъединяване в евротурнирите.

Той добави, че не има намерение да подхваща огромни промени в играта и образа на тима, а по-скоро ще опита да продължи граденото с години.

" За мен това е едно огромно предизвикателство, познавам силата на тима и по тази причина съм тук. Надявам се, че няма да отчайвам ръководителите и ще продължим построеното през последните години. Знам, че задачите на Лудогорец са най-високите и се надявам с сътрудниците ми да успеем да ги осъществим ", бяха първите думи на чешкия експерт.

" Това, което ме убеди да дойда са огромните цели на Лудогорец.

Забелязал съм, че тимът играе непрекъснато в евротурнирите и това наклони везните да дойда тук. Последните шест мача на клуба в Европа също ме убедиха, тъй като ми демонстрираха какъв брой е мощен тимът и какъв брой още може да надградим. Дайте ми време и сами ще видите нещата на терена ", добави той.

" Няма да стартира от нулата с този тим, той има висока класа. Това е плюс за мен, че няма потребност да върша толкоз доста промени. Знам, че всички очаквате мача с Интер, това е сложен противник, само че имам вяра, че имаме своите шансове.

Уважавам работата, реализирана от треньорите тук преди мен, не съм обезпокоен, а се веселя, че съм тук. Мнозина споделят какво желаят да трансформират, когато дойдат в нов клуб, само че аз желая да продължа наклонността и развиването на Лудогорец ", продължи Върба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР